La nostra història

D10 Tradició


“- Pica, pica…-“ em deia l’avi Mingu. Només amb 5 anys, jo jugava amb les seves eines, eines que arreglaven rellotges i feien mil peces, eines que actualment m’acompanyen en el meu dia a dia creant joies amb essència.

Qui m’anava a dir que aquells jocs amb l’avi es convertirien amb els anys, en algunes de les tasques de la meva feina!!! Encara el puc sentir quan forjo metall dient-me : Pica- Pica!!

D10 joies parteix, d’aquí. De la suma de tradició, de passió, de qualitat i tot amanit amb un rajolinet d’historia, la meva pròpia i la HISTÒRIA en majúscules …

D10 Origen


Anhelo l’essència històrica de la joieria: Decorar-se! I ens decorem per dir alguna cosa: per assenyalar un moment especial, per agradar-nos, per marcar un llinatge,… Moments i joies on el centre ets tu!

Crec que tothom té un moment especial, una historia… que a mi m’agrada convertir, juntament amb tu, en una joia especial: la teva joia.

D10 Qualitat


Les meves col·leccions, estan inspirades en la història, la cultura i la natura de la mediterrània. Són joies asimètriques, irregulars i orgàniques, que transmeten vida i moviment. Transmeten l’essència de la conca mediterrània, de les seves gents, de la seva tradició i les seves divinitats…

 Treballo amb materials de qualitat: metalls nobles i gemes precioses i semi-precioses.

D10 Cristina


Creant amb les meves mans aquella joia d’autor, aquella peça especial pensada i imaginada per decorar-te.